Klicka här ovanför på 'Gillobacka hembygdsgård',  'Referensbiblioteket' eller 'Uthyrning' för att gå vidare.

Gillobacka hembygdsgård

Bredbergsfonden 2 C

02400 Kyrkslätt

Gillobacka hembygdsgård

Gillobacka föreningshus fungerar som ett centrum för föreningens verksamhet. Husets nedre våning har två mötesrum och den övre våningen har utrymmen för hembygdsforskning. Föreningen hyr också ut mötesrummen till andra föreningar.

Kyrkslättsdagarna 2017

ÖPPET HUS I GILLOBACKA HEMBYGSDGÅRD

var det lördagen den 30 augusti 2017 kl. 14-16. Gamla foton från byarna runt kyrkan visades. Gamla ritningar och foton från Munkkulla presenterades.

Kyrkslättsdagarna 2016

ÖPPET HUS I GILLOBACKA HEMBYGSDGÅRD

var det lördagen den 27 augusti 2016 kl. 14-16. 60 år gamla professionella foton från arrendeområdet visades. Bokförsäljning  och kaffeservering. 47 besökare.

Kyrkslättsdagarna 2015

ÖPPET HUS

Under Kyrkslättsdagarna var allmänheten välkommen till Gillobacka lördagen den 29 augusti kl. 14-16. Gamla foton med anknytning till Jolkby visades. Även övre våningen var öppen. Försäljning av föreningens publikationer.

AVOIMET OVET

Gillobackaoli auki  Kirkkonummipäivinä lauantaina 29.8. klo 14-16. Näytettiin vanhoja valokuvia joilla on yhtymäkohta Jolkbyhyn. Myös yläkerta oli auki. Kotiseutuyhdistyksen julkaisujen myynti.